Aanmelden ringmedewerker

Voor een geslaagde IJsselshow en Hanzeshow zijn wij afhankelijk van de inzet van vele vrijwilligers, waaronder de ringmedewerkers. Wilt u mee helpen als typist of ringmeester? Meldt u dan aan via onderstaande link naar het formulier.

Goed om te weten

Tijdens de aankomende IJsselshow en Hanzeshow voeren wij enkele aanpassingen door op aanraden van exposanten, ringmedewerkers en keurmeesters.

Automatisering

De afgelopen jaren hebben wij gebruik gemaakt van een zelf ontwikkeld systeem voor de ringadministratie. Dit systeem wordt niet langer gebruikt. In 2017 maken wij gebruik van het inschrijf- en ringadministratiesysteem van Onlinedogshows.eu. Dit gebruiksvriendelijke systeem heeft zich inmiddels op diverse internationale shows bewezen, waaronder de Eurodogshow in Brussel. Een verschil met de Eurodogshow is dat er in Zwolle wel keurverslagen worden gemaakt. De tablet wordt daarom voorzien van een Nederlands toetsenbord.

Ringadministratie

Veel ringmedewerkers gaven aan dat de werkdruk in de ringen te hoog was. Het systeem van Onlinedogshow verlaagt deze werkdruk. Door de directe online verwerking van resultaten hoeven er in de ring geen ringnummers, keurverslagen en CAC kaarten meer te worden uitgedeeld. In de ring wordt dan ook alleen nog met een typist en ringmeester gewerkt.

Alleen opgeleide ringmedewerkers

Ook worden er niet langer leerlingen van de Zwolse MBO opleidingen ingezet voor het werk in de ringen, maar doen wij zoveel mogelijk een beroep op opgeleide en/of ervaren ringmedewerkers. Wij hopen dan ook op uw medewerking!

meldt u hier aan als ringmedewerker
aanmelden als ringmedewerker

 

 

 

 

   Sponsors   

 

 

 

 

 

 

 

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com