Bezoeken

Met meer dan 1.500 honden per dag van meer dan 200 verschillende rassen en circa 30 verschillende standhouders is de IJsselshow het grootste kynologische evenement in Noord en Oost Nederland. Als hondenliefhebber mag u dat niet missen!

Internationale rashondententoonstelling

Op 4 en 5 april 2020 vinden de IJsselshow en Hanzeshow plaats. Tijdens deze tentoonstellingen worden rashonden uit binnen en buitenland beoordeeld door een internationaal keurmeesters corps. De honden nemen deel in klassen op basis van ras, geslacht en leeftijd en bij winst kunnen zij kampioenschapstitels vergaren. De mooiste hond van ieder ras komt ’s middags terug bij de erekeuring om mee te dingen naar Best in Show.

Meer weten over honden?

Overweegt u de aanschaf van een hond of wilt u meer informatie over het opvoeden van uw hond? Ook dan bent u van harte welkom. De Kynologen Club Zwolle is aanwezig om u voorlichting te geven over het aanschaffen, opvoeden en houden van honden. Wanneer u twijfelt of een ras bij u past is de IJsselshow de gelegenheid om het ras in levende lijve te ontmoeten en uw vragen te stellen aan de aanwezige fokkers en liefhebbers van dit ras.

Standhoudersdorp, voor al uw benodigdheden

Ieder jaar zijn er vele standhouders aanwezig. Zij vormen een zogeheten standhoudersdorp. Hier vind u alles voor uw viervoeter. De grote voerleveranciers zijn aanwezig om u te adviseren over de voeding, maar ook voor een nieuwe mand, vachtverzorgingsartikelen, kleding, lijn, tuig, halsband of de meest uiteenlopende snacks kunt u terecht bij de verschillende standhouders. De keuze is groter dan in de winkel en de artikelen vaak goedkoper dan op internet!

Tarieven

Openingstijden en programma

Toegang volwassenen € 9,- Opening IJsselhallen 08.00 uur
Toegang kinderen / 65+ € 6,- Aanvang keuringen 09.30 uur
Toegang bezoekhond € 5,- Begin erekeuringen 15.00 uur
Gezinstoegang

2 volwassenen, 3 kinderen en 1 hond

Geen € 41,-
maar € 30,-

Einde tentoonstelling 17.30 uur
Catalogus € 8,-
Let op! Honden mogen alleen worden toegelaten indien uit het dierenpaspoort blijkt dat zij voldoende beschermd zijn tegen de gangbare hondenziekten Een tijdschema en keurvolgorde voor de verschillende rassen wordt in de week voor de show gepubliceerd.

 

 

 

   Sponsor   

 

 

   Partners   

 

 

 

 

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com