Jury ZWOLLE GROOMING 2016

Betty Smit-Kamerbeek

Betty Smit-Kamerbeek

Eigenlijk is voorstellen overbodig en hoeven we eigenlijk alleen haar komst aan te kondigen. Desalniettemin zijn wij bijzonder trots dat zij haar uitnodiging heeft aanvaard. Betty Smit-Kamerbeek zal tijdens de eerste editie van ZWOLLE GROOMING jureren!

Als handler met haar Schotse Terriërs bezoekt ze al jaren en niet zonder succes de tentoonstellingen in Zwolle. Dit jaar doen wij echter een beroep op haar vaardigheid als trimster. Hoewel ze in alle disciplines over ruime ervaring beschikt mogen we rustig stellen dat Terriërs haar echte specialiteit is.

Betty zal haar rol als jurylid combineren met de taak van juryvoorzitter. Op eerdere evenementen heeft zij al meermaals bewezen deze combinatie prima aan te kunnen. Wij zijn dan ook erg blij met haar in het juryteam!

 

 

Petra van Zuthem

Petra van Zuthem

Geen onbekende in de kynologie. Ken je haar niet van de showring met haar draadhaar foxen, dan wel van school waar ze al vele jaren lesgeeft of van de trimwedstrijden.

Petra schrijft niet vaak in op een trimwedstrijd, maar ze is dan wel meteen overtuigend en winnend aanwezig. Je kunt gerust zeggen dan Petra ‘het oog’ heeft, ze ziet de balans en kan de juiste punten benadrukken. Daarnaast kan ze als docent erg goed uitleggen waarom ze iets graag ziet.

We zijn dan ook erg blij dat we Petra bereid hebben gevonden om tijdens ZWOLLE GROOMING als jurylid op te treden. Voor de beginnende en de gevorderde trimmer zal haar expertise van toegevoegde waarde zijn.

 

Ted Hickman

Ted Hickman

Geboren in Oregon, USA. Startte op 9 jarige leeftijd met het showen van paarden. Later werden dit de door zijn ouders gefokte Labradors en Boxers. Toen hij zichzelf ontwikkelde tot professional handler volgden er nog vele andere rassen meer dan honderd Amerikaanse en verschillende wereldtitels.

Naast handler is hij een zeer ervaren trimmer en werd in 2001 trimkampioen met een poedel. Momenteel werkt hij bij groothandel Jetty van der Hulst en is hierdoor op de hoogte van de laatste trimtechnieken en methoden. Ook geeft hij regelmatig workshops aan zowel beginnende als zeer gevorderde trimmers.

Wij verwachten dan ook dat Ted met al zijn ervaring een waardevolle toevoeging is voor het juryteam.

 

 

 

   Sponsor   

 

 

   Partners   

 

 

 

 

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com